Monday 22 January 2007

Ya sizin büyülü anınızı başkası çalarsa?..

Burada bir yazı vardı. Geçmiş zamanlarda bir geceyi anlatıyordu. Elden geldiğince objektif yazılmış ama subjektif olmaktan kaçamamış, kaçmaya da çalışmamış bir yazıydı.

Bir yazının derdi her zaman anlaşılmaktır. O yazı da, yazanın canının yandığını anlatan bir araçtı sadece. Yer yer sert yazılmış, olduğu gibi yazılmış ve bunda da sakınca görülmemiş bir yazıydı. Beklenen ne özürdü, ne de başka bişi. Sadece anlaşılmak...

Burada bir yazı vardı. Karşısındakini üzse de, sinirlendirse de derdi bu olmayan bir yazı. Amacının üzerine çıkmış, sahibini gereksiz duygulardan koparıp almış bir yazı. Öyle bir yazı ki, sahibinin, gerçekleri görmek istediği gibi değil, olduğu gibi görmesini sağlayan bir yazı.

Sinirlenen veya üzülenler için belki bir teselli oluşturur. Bu bana bir şey kazandırmazdı. Bu yazının hiç yazılmamış olmasını da diliyor olabilirsiniz. Bu da bana daha fazlasını kaybettirebilirdi - eğer sizi ilgilendiriyorsa.

Bu yazı sayesinde daha hafifim, daha huzurluyum. "Arkadaşımız için ödenebilecek bir bedeldi." diyebilirseniz eğer, herkes mutlu olacak sanırım. =)

Ben o geceyi geride bıraktım. Bunu da bu yazıya borçluyum. Özür dileyecek bir şeyim yok...

Burada bir yazı vardı. Artık yok. Pek çok şey gibi. =) Fakat arkadaşlığın son kullanma tarihi "pek çok şey"den daha uzun sanırım...

Bu kadar...

30.01.2007 / Salı / 16:45 / cafe

resim1: pyromaniac@deviantart & fab
resim2: ArmSock666@deviantart
resim3: Isahn@deviantart

No comments:

Related Posts with Thumbnails